logo

Rashlanda vitrina za vina sa reklamom
Podeli:
Cena:
Kategorije:
Potkategorije: Hladne Vitrine
Napomena: Istaknute cene važe za 100% avansno plaćanje
Opis: Rashlanda vitrina za vina reklamom PINJP.SW.02 - 2 podesive stope, 2 valjka. - Termički obrađena unutrašnje obloga. - Unutrašnje led osvetljenje. - 5 drvenih polica. - Okvir vrata aluminijumski ravan. - Ugrađena ručka. - Reklama sa led osvetljenjem. - Elektronski termostat. - Duplo kaljeno staklo. - Visoko efikasni kompresor. - Samozatvarajuća vrata. - Upakovan u kutiju sa paletom. - Prekidač za svetlo i ventilator. - Plastični panel sa dugmićima(crni). - R600a punjenje.

Rokovi isporuke za robu koja nije na stanju su 35 radnih dana od momenta uplate avansa (Avans 100%). Rokovi se mogu povecati zbog trenutne situacije sa covid-om.
stona, vitrine, kasete, icecream, vitrine, sladoled, vitrine za sladoled, gelato, rashladne vitrine, rashladna oprema, vitrina sa 5 kaseta, vitrina sa 6 kaseta, vitrina sa 24 kasete, vitrina sa led rasvetom, rashladne vitrine, kasete za vitrine, vitrine za sladoled, vitrine za kolace, vitrine za torte , vitrine za torte I kolace, vitrina za pice, vitrina za vino, vitrina za priloge, vitrina za meso, stona vitrine, vitrine za poslasticarnice, vitrine za ugostiteljstvo, vitrine za pekare, rashladna vitrina za izlaganje

Pogledajte i ostale proizvode:KONTAKT

Email: pinoutletdoo@gmail.com

Email: info.pinoutlet@gmail.com

Telefon: 060/5506-011

ViberWhatsapp

Telefon: 065/5506-011

ViberWhatsapp
RADNO VREME

Pon-Pet: 08-16h

Sub: 08-15h

Nedelja: Zatvoreno

GDE SE NALAZIMO

Andrije Vojinovića 55, Uzveće, Bogatić, Srbija