Pin Outlet
Dozator za vodu sa ekranom na dodir

Dozator za vodu sa ekranom na dodir

Cena:

1.440,00 €1.152,00 € -20,00%

PDV:

230,40 €

Cena sa PDV-om:

1.382,40 €

Zatražite ponudu

POŠALJI UPIT

Detaljnije o proizvodu

Dozator za doziranje  vode. Ručno ili automatsko zaustavljanje doziranja posle istakanja zadate doze.  Doziranje se može pauzirati tj. zaustaviti pa nastaviti dozu. Doziranje je moguće prekinuti pa se vrednost dozirane količine resetuje na nulu. Dozator za doziranje  vode ima programe u koji se mogu uneti vrednosti sa željenim dozama.

Korišćenjem naših dozatora štedite vreme i povećavate tačnost doziranja vode. Željena količina vode se startuje jednostavnim pritiskom na START taster uređaja. Uređaju se prepušta kontrola doziranja željene doze i temperature kod verzija koje mešaju vodu različitih temperatura.

Komponente dozatora su montirane u dve plastične kutije zbog . U gornjoj kutiji se nalazi elektronika. U donjoj kutiji se nalazi oprema koj se povezuje sa vodovodnom instalacijom. Jednostavna montaža. Kompletan uređaj se zakači na zid.

U blizini uređaja je potrebno je dovesti vodovodnu instalaciju sa odgovarajućim priključcima vode. Povezivanje uređaja na vodovodnu instalaciju je OBAVEZNO uraditi preko fleksibilnih creva za vodu kao što na primer BRINOKS creva.  Vodovodni priključak dozatora je 1/2″. Uz dozator vode se isporučuju standardna creva sa INOX nastavkom na kraju.

Uređaj je potrebno priključiti na električnu mrežu. Za napajanje električnom energijom uređaj ima monofazni kabal i utikač koji je potrebno priključiti u utičnicu. TIM electronic dozator vode je mali potrošač električne energije.

Zato što želimo da dozator bude pouzdan i tačan, dozator vode smo napravili od kvalitetnih delova. Dozatori imaju hvatače nečistoća na ulazu. U dozator ugrađujemo elektromagnetne ventile proizvođača Danfoss.

Doziranje vode
DA

Merenje i prikaz temperature vode
DA

Veličina priključka ulazne vode
1/2″

Broj ulaznih priključaka vode
2

Ulazni priključak vode iz vodovoda
DA

Ulazni priključak vode iz bojlera
DA

Ulazni priključak vode iz čilera
NE

Broj izlaznih priključaka vode
2

Izlazni priključak doziranja vode
DA

Izlazni priključak nameštanja temperature vode – BY-PASS
DA

Mešanje vode
DA

Komanda rada
tastatura uređaja

Prikaz zadate i trenutne doze i ostalih podataka
LCD displej uređaja

Ugradne mere
520x250x110 mm (VxŠxD)