Pin Outlet
Pekarska pec VapoTech Realforni Pekarska pec VapoTech Realforni Pekarska pec VapoTech Realforni

Pekarska pec VapoTech Realforni

Cena:
PDV:

Cena sa PDV-om:

Zatražite ponudu

POŠALJI UPIT

Detaljnije o proizvodu

VapoTech kombinuje vrhunske performanse pečenja VapoReal peći sa današnjim potrebama za kompaktnim dimenzijama, fleksibilnošću temperature peći i niskom potrošnjom energije najnovije tehnologije i tipologije pečenja hleba. 
Zahvaljujući dobro testiranom zagrevanju parne cevi, novi VT2, najnovija evolucija u seriji VapoTech, idealan je partner u savremenom pravljenju hleba. Ovaj model koristi najmanje tri kanala za distribuciju toplote najnovijeg dizajna, prva dva u vatrostalnom materijalu, jednostavno najbolje za robusnost i izolacioni kapacitet, a treći, zahvaljujući svom malom poprečnom preseku, ubrzava dim, tako da postiže dodatnu razmenu toplote i garantuje izuzetno nisku potrošnju energije. Pored toga, kosi prolaz prvog kanala omogućava da peć postigne maksimalnu uniformnost u pečenju. Podignuta podloga na kojoj se nalazi peć omogućava da se peć pomakne, čak i kada je u potpunosti sastavljena, te time pruža maksimalnu vremensku fleksibilnost. 
Konstrukcijski materijali su najvišeg kvaliteta: AISI 304 nerđajući čelik, prekidač za podešavanje i zatvaranje dima, specijalni razdelnici između komora, praktične poluge za otvaranje vrata, kao i izvanredan standardni i opcioni pribor. Sve to čini Real Forni VapoTech VT2 peć sigurnim i pouzdanim radnim partnerom. 
Posebno se ističe integrisana ručna utovarna lopata S2 koja se isporučuje kao dodatna oprema. Zahvaljujući svojoj težini, lako se rukuje.