Pin Outlet
Vitrina za kolače i torte 100l PIN100 Vitrina za kolače i torte 100l PIN100 Vitrina za kolače i torte 100l PIN100 Vitrina za kolače i torte 100l PIN100

Vitrina za kolače i torte 100l PIN100

Cena:

1.320,00 €

PDV:

264,00 €

Cena sa PDV-om:

1.584,00 €

Zatražite ponudu

POŠALJI UPIT

Detaljnije o proizvodu

Ova zaobljena(cilindrična) vitrina kapaciteta 100 litara idealan je za hlađenje i prezentaciju kolača, torti i drugih peciva. Temperatura se može podesiti ručno tako da uvek bude na tačno odgovarajućoj temperaturi.

Izložbena vitrina sa zaobljenim staklom 48cm - 100L
Ova luksuzna vitrina sa zaobljenim staklom, kapaciteta 100 litara je prednost za svaku pekaru, restoran ili ugostiteljsku delatnost. Ima lepo zakrivljena stakla svuda okolo i tri staklene police koje se mogu podesiti po visini. U kombinaciji sa energetski efikasnim LED osvetljenjem iznutra, torte, kolači i druga peciva su bukvalno u centru pažnje. Sa zadnje strane se nalaze vrata za brzo usluživanje kupaca i lako dopunjavanje proizvoda.

Ravnomerno hlađenje
Da bi se osiguralo da svi proizvodi u vitrini ostanu ravnomerno ohlađeni, on ima ugrađen sistem hlađenja sa ventilatorom. Takođe možete lako da izaberete temperaturu za hlađenje vaših proizvoda, zahvaljujući digitalnom regulatoru temperature. Pomoću komandi na displeju sa zadnje strane možete sami podesiti temperaturu između 0° i 12°C. Formiranje leda je takođe smanjeno, zahvaljujući jedinstvenom ugrađenom ciklusu hlađenja. Frižider sa ekranom je opremljen funkcijom automatskog odmrzavanja. što znači da se svaki led koji se formira svakih šest sati pretvara u hladan vazduh. Rashladno sredstvo koje se koristi je R600a i ne sadrži CFC.

Lako i higijensko čišćenje
Ova profesionalna rashladna vitrina sa zakrivljenim staklom se lako čisti zahvaljujući kućištu od nerđajućeg čelika. Staklene police i stakla se lako čiste mekom krpom i vodom sa sapunom. Vitrina dolazi u crnoj boji i lepo je obrađen iznutra i spolja za luksuzan i elegantan izgled.

Vitrina za torte 100L, crna
Idealna za kolače i torte
Kućište od nerđajućeg čelika sa zakrivljenim staklom unaokolo
Vrata sa visokim šarkama na zadnjoj strani
Opremljena sa 3 podesive staklene police
Sistem hlađenja sa ventilatorom
Jedinstveni ciklus hlađenja za smanjenje stvaranja leda
LED osvetljenje unutra
Rashladno sredstvo R600a / bez CFC-a
Dixell digitalni regulator temperature
Temperatura od 0 ° do + 12 ° C
Fiksne noge
Neto težina: 50 kg
Unutrašnje dimenzije jedinice: Š43 x D43 x V65,8 cm
Spoljne dimenzije aparata: Š48 x D48 x V103 cm
Snaga: 230V / 50Hz / 1 faza 180W