Pin Outlet
Mikser za testo 35 litara Italy Line PIN.32

Mikser za testo 35 litara Italy Line PIN.32

Cena:

1.550,00 €1.100,00 € -29,03%

PDV:

220,00 €

Cena sa PDV-om:

1.320,00 €

Zatražite ponudu

POŠALJI UPIT

Tehničke karakteristike

  • Dimenzije: 93cm visina, dubina 75cm, sirina 45cm
  • Max. količina brašna: 12kg
  • Snaga: 1.5kw
  • Brzina miksera: 240-128r/min
  • Voltaža: 220V
  • Brzina posude: 24-13r/min
  • Zapremina posude: 30L

Detaljnije o proizvodu

Zames testa nikada nije bio tako lak kao sa PIN.32 mikserom kapaciteta 20 kg testa.  Vrhunska profesionalna oprema koja je zamišljena za pripremu testa ili druge vrste proizvoda, zamenjujući ručni rad mehaničkim sistemom koji omogućava kontinuirano proizvodnju velikih količina testa.

ITALY LINE mesilice za testo su sastavljeni od: posuda za stavljanje sastojaka element za mešanje (spiralna kuka, viljuška,  ili drugi sistem). Dva nezavisna motora koja pokreću poklopce posude i spirale.Međusobno povezivanje ovih tehnoloških postupaka omogućavaju operateru kontrolu procesa mešanja i drugog rada (merenje sastojaka, vremena programiranja i brzine).

Mikser za testo nije samo kuhinjski uređaj, to je pravi partner svakog strastvenog pekara. Sa pravim profesionalnim mikserom za testo, svaki hleb, kolač ili testenina postaju izuzetna umetnička dela. Sjajno dizajnirani, opremljeni naprednom tehnologijom, ovi mikseri su idealni za svakoga ko želi da stvori vrhunska pekarska remek-dela.

Profesionalni mikseri za testo donose savršenu konzistenciju svakom testu. Snažni motori, precizno podešavanje brzine i robustni nastavci omogućavaju vam da sa lakoćom pripremite različite vrste testa. S ovim uređajem, svaki hleb je hrskav, svaka testenina je savršeno al dente, a svaki kolač je neodoljivo mekan.

Inovativni, profesionalni mikseri za testo uvode novu dimenziju u pekarsku industriju. Snažni, a energetski efikasni, oni pružaju izuzetne rezultate svaki put. Izrađeni su od trajnih materijala koji obećavaju dugotrajnost, dok je njihov praktičan dizajn stvoren za jednostavno korišćenje i održavanje.

Koristeći profesionalni mikser za testo, štedite vreme i energiju, što vam omogućava da se fokusirate na ono što je zaista bitno - stvaranje ukusnih pekarskih proizvoda. Mikseri za testo nisu samo uređaji, oni su vaši saveznici u pretvaranju pekarskih snova u stvarnost.

Svaki profesionalni pekar zna da je pravi mikser za testo ključan za stvaranje savršenih pekarskih proizvoda. Ako vrednujete kvalitet, inovacije i efikasnost, naši profesionalni mikseri za testo su pravi izbor za vas. Unapredite svoju pekaru sa elegancijom, profesionalizmom i performansama naših miksera za testo.